• Pengenalan

KEMASUKAN KE TINGKATAN SATU 2013

MAKLUMAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE TINGKATAN SATU SMI HIRA
DAN TAHUN SATU MAHAAD TAHFIZ 2013

Dengan hormatnya dimaklumkan bahawa permohonan kemasukan ke Tingkatan Satu dan Tahun Satu Tahfiz 2013 telah pun dibuka.

2. Justeru itu, tuan/puan yang berminat bolehlah mengambil borang permohonan bermula dari sekarang di pejabat SRIH / pejabat kewangan, Bangunan Maru Kampong Batu Belah / pejabat SMIH Jeram. Permohonan tuan/puan juga boleh dibuat melalui pendaftaran pelajar secara online di laman kami www.hira.edu.my .Tarikh tutup permohonan adalah 31 Julai 2012.

3. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke Pejabat SRIH Batu belah selewat-lewatnya 31 Julai 2012. untuk pengetahuan tuan/puan tempat adalah terhad.
Oleh itu, tawaran akan dibuat mengikut tarikh penghantaran borang (first come, first serve basis).

Sekian terima kasih untuk makluman dan tindakan tuan/puan.

Pengetua
Sekolah Menengah Islam Hira